Foto’s praktijk

In november 2007 heeft mevrouw Asil Alsalem de praktijk in Borne overgenomen. In 2008 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Dorsmolen 18 te Borne en is de praktijk helemaal nieuw ingericht.

De praktijk in Borne is modern ingericht en voorzien van de modernste apparatuur. De praktijk heeft twee behandelkamers en een wachtkamer met vrolijke kleuren. Ook hangt er een televisie op het plafond in de behandelkamer zodat de patiënt afgeleid kan worden en voor kinderen is het ideaal. In oktober 2015 is het patiëntenbestand overgedragen naar collega Stefan Altenhof.

Begin januari 2012 heeft mevrouw Asil Alsalem de 2e vestiging geopend in Hengelo aan de Dennenbosweg 9. Deze locatie is tevens heel modern ingericht en voorzien van de nieuwste tandheelkundige apparatuur. Ook is er een modern röntgenapparaat om een kaakoverzichtsfoto te laten maken en in een vroeg stadium diverse afwijkingen te kunnen ontdekken en tevens de verstandskiezen te kunnen zien, wat ook belangrijk is voor verwijzingen naar bijvoorbeeld een kaakchirurg.

De patiënt staat centraal in onze praktijk. Er wordt altijd goed overlegd met de patiënt wat er gaat gebeuren. Kinderen krijgen natuurlijk extra aandacht, er wordt ruim tijd ingepland voor de behandeling zodat het kind zich ook op z’n gemak voelt. De televisie op het plafond helpt ook voor afleiding en een goede assistente kunt u niet missen. De Beste kwaliteit leveren is natuurlijk onze taak, daarbij hoort de kwaliteit van ons werk , de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken en de samenwerking met de tandtechnische laboratoria die jaren ervaring hebben in dit vak en meegaan met de moderne technologie erbij.

Tandarts Asil Alsalem doet veel aan cosmetische behandelingen zoals facings van composiet en van keramiek. Tevens heeft mevrouw Alsalem de Masterclass orale implantologie aan de ACTA Amsterdam Succesvol afgerond in 2014. Vanaf nu kunt u ook voor de implantaten bij ons geholpen worden.

In 2014 heeft mevrouw Alsalem de Masterclass orale implantologie aan de ACTA Amsterdam Succesvol afgerond. Vanaf nu kunt u ook voor de implantaten bij ons geholpen worden.

Foto: Afstudeergroep Masterclass implantologie aan de ACTA Amsterdam 2014

Hengelo

Behandelkamer


Televisie op plafond

Wachtkamer